Over Viva Velo

Hoi! Ik ben Robbert van de Wouw. Viva Velo is ontstaan uit mijn passie voor fietsen en reizen. Er is zoveel te ontdekken en te zien met de fiets in het buitenland. Ervaar de natuurlijke schoonheid van een bestemming en kom in contact met de lokale bevolking. Wil jij deze wereld vanaf de fiets ontdekken? Dan ben je bij Viva Velo aan het goede adres. Treed in mijn voetsporen en ontdek de wereld op de fiets.

Bij Viva Velo vind je fietsvakanties waarin beleving centraal staat. Wij organiseren zelf reizen én werken samen met deskundige, lokale gidsen en touroperators. Zij beschikken allemaal over vele jaren ervaring met het begeleiden van fietsers door hun land en waarborgen de kwaliteit waar Viva Velo voor staat: gevarieerde routes, unieke bestemmingen, fietsvriendelijke accommodaties, persoonlijk en duurzaam.

Duurzaam – CO2 neutraal reizen

Ik houd van reizen! Maar ik houd ook van onze planeet. Ik ben me ervan bewust dat ik met reizen een ecologische voetafdruk achterlaat. Fietsen is uiteraard een duurzame vorm van reizen, maar vaak is het onvermijdelijk om per auto of per vliegtuig naar een bestemming te gaan. Met Viva Velo wil ik investeren in de toekomst van onze planeet en compenseer daarom de CO2-uitstoot van iedere auto- en vliegreis met een bijdrage aan Trees For All.

Trees For All
Via de bosprojecten in de tropen van Trees for All compenseren wij de CO2-uitstoot van onze reizen. De projecten van Trees For All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Bovendien wordt de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied gemonitord en gecontroleerd. Zo draagt Viva Velo bij aan een gezonder klimaat en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking. En jij, als je bij ons boekt, dus ook.

Waarom Viva Velo?

– Duurzaam reizen
– Gevarieerde routes voor alle fietsniveau’s
– Unieke en uiteenlopende bestemmingen
– Fietsvriendelijke accommodaties
– Persoonlijk contact
– Groepsreizen op maat mogelijk


Heb je vragen over Viva Velo of met betrekking tot onze reizen? Neem dan contact met me op
(info@vivavelo.nl).

Robbert van de Wouw