Over Ons

Viva Velo is ontstaan uit passie voor fietsen en reizen. Er is zoveel te ontdekken en te zien met de fiets in het buitenland. Ervaar de natuurlijke schoonheid van een bestemming en kom in contact met de lokale bevolking. Wil jij deze wereld vanaf de fiets ontdekken? Dan ben je bij Viva Velo aan het goede adres. Treed in onze voetsporen en ontdek de wereld op de fiets.

Bij Viva Velo vind je fietsvakanties waarin beleving centraal staat. Wij organiseren zelf diverse reizen én werken samen met deskundige, lokale gidsen en touroperators. Zij beschikken allemaal over vele jaren ervaring met het begeleiden van fietsers door hun land en waarborgen de kwaliteit waar Viva Velo voor staat: gevarieerde routes, unieke bestemmingen, fietsvriendelijke accommodaties, persoonlijk en duurzaam. Wij zijn geen reisorganisatie met standaardpakketten voor stuntprijzen gericht op de massa – maar belooft jou persoonlijk uiteengezette en unieke fietsroutes inclusief accommodatie speciaal voor de fiets- en reisliefhebber geselecteerd.

Duurzaam – CO2 neutraal reizen

Wij houden van reizen! Maar we houden ook van onze planeet. We zijn ons er van bewust dat je met reizen een ecologische voetafdruk achterlaat. Fietsen is uiteraard een duurzame vorm van reizen, maar we begrijpen dat het vaak onvermijdelijk is om per auto of vliegtuig naar een bestemming te gaan. Wij willen investeren in de toekomst van onze planeet en compenseren daarom de CO2-uitstoot van iedere auto- en vliegreis met een bijdrage aan Trees For All.

Trees For All
Via de bosprojecten in de tropen van Trees for All compenseren wij de CO2-uitstoot van onze reizen. De projecten van Trees For All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Bovendien wordt de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied gemonitord en gecontroleerd. Zo draagt Viva Velo bij aan een gezonder klimaat en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking. En jij, als je met ons meegaat, dus ook.

Waarom Viva Velo?

– Duurzaam reizen
– Gevarieerde routes voor alle fietsniveau’s
– Unieke en uiteenlopende bestemmingen
– Fietsvriendelijke accommodaties
– Persoonlijk contact
– Groepsreizen op maat mogelijk

 

viva-velo-trollstigen

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.