Over Ons

Viva Velo is ontstaan uit passie voor fietsen en reizen. Er is zoveel te ontdekken en te zien met de fiets in het buitenland. Ervaar de natuurlijke schoonheid van een bestemming en kom in contact met de lokale bevolking. Wil jij deze wereld vanaf de fiets ontdekken? Dan ben je bij Viva Velo aan het goede adres. Treed in onze voetsporen en ontdek de wereld op de fiets.

Bij Viva Velo vind je fietsvakanties waarin beleving centraal staat. Wij organiseren zelf diverse reizen én werken samen met deskundige, lokale gidsen en touroperators. Zij beschikken allemaal over vele jaren ervaring met het begeleiden van fietsers door hun land en waarborgen de kwaliteit waar Viva Velo voor staat: gevarieerde routes, unieke bestemmingen, fietsvriendelijke accommodaties, persoonlijk en duurzaam. Wij zijn geen reisorganisatie met standaardpakketten voor stuntprijzen gericht op de massa – maar belooft jou persoonlijk uiteengezette en unieke fietsroutes inclusief accommodatie speciaal voor de fiets- en reisliefhebber geselecteerd.

Duurzaam – CO2 neutraal reizen

Wij proberen onze reizen zo duurzaam mogelijk te organiseren. We zijn ons er echter ook van bewust dat het soms onvermijdelijk is om per vliegtuig naar een bestemming te reizen. Wij willen investeren in de toekomst van onze planeet en compenseren daarom iedere vlieg- en autoreis met een bijdrage aan Trees For All. Op deze manier proberen wij onze reizen zo CO2-neutraal mogelijk te organiseren, en kunnen we nog jaren genieten van al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft.

viva-velo-trollstigen

Waarom Viva Velo?

– Duurzaam reizen
– Gevarieerde routes voor alle fietsniveau’s
– Unieke en uiteenlopende bestemmingen
– Fietsvriendelijke accommodaties
– Persoonlijk contact
– Groepsreizen op maat mogelijk

Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.