Over Viva Velo

Bij Viva Velo vind je fietsvakanties in populaire, maar ook in minder bekende fietsgebieden die absoluut de moeite waard zijn. Wij organiseren zelf reizen én werken samen met deskundige, lokale gidsen en touroperators. Zij beschikken allemaal over vele jaren ervaring met het begeleiden van fietsers door hun land en waarborgen de kwaliteit waar Viva Velo voor staat: gevarieerde routes, unieke bestemmingen, fietsvriendelijke accommodaties, persoonlijk en duurzaam.

Viva Velo | CO2-neutraal reizen

Wij houden van reizen! Maar ook van onze planeet. We zijn ons ervan bewust dat we met reizen een ecologische voetafdruk achterlaten. Fietsen is uiteraard een duurzame vorm van reizen, maar vaak is het onvermijdelijk om per auto of per vliegtuig naar een bestemming te gaan. Met Viva Velo willen wij investeren in de toekomst van onze planeet en compenseren daarom de CO2-uitstoot van iedere auto- en vliegreis met een bijdrage aan Trees For All.

Trees For All
Via de bosprojecten in de tropen van Trees for All compenseren wij de CO2-uitstoot van onze reizen. De projecten van Trees For All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Bovendien wordt de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied gemonitord en gecontroleerd. Zo draagt Viva Velo bij aan een gezonder klimaat en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking. En jij, als je bij ons boekt, dus ook.

Waarom Viva Velo?

– Duurzaam reizen
– Gevarieerde routes voor alle fietsniveau’s
– Unieke en uiteenlopende bestemmingen
– Fietsvriendelijke accommodaties
– Persoonlijk contact
– Groepsreizen op maat mogelijk


Heb je vragen over Viva Velo of met betrekking tot onze reizen? Neem dan contact met me op (info@vivavelo.nl).

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over de nieuwste reizen en updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (max 2 -4 nieuwsbrieven per jaar).