wielrennen in duitsland

Duitsland

1 reizen beschikbaar

Wielrennen in Duitsland is heerlijk als je een weekendje wilt klimmen dichtbij huis! Gebieden als de Vulkaaneifel en de Noord-Eifel bieden je ongekend mooie wielerroutes, waar je kunt genieten van rust, ruimte en… afzien. Trotseer mooie beklimmingen én korte kuitenbijters gedurende het wielrennen in Duitsland!

Vulkaaneifel
Wielrennen in de Vulkaaneifel is een beleving! Dit wielerparadijs, dat op nog geen 3,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt, biedt dan ook alles wat je wielerhart begeert: korte kuitenbijters, uitdagende langere beklimmingen, mooie afdalingen en strak asfalt. Bovendien fiets je de meest rustige en mooie wegen door de Eifel en geniet je van het natuurschoon. Tijdens de beklimmingen hoor je de vogels fluiten, je banden het asfalt raken en jezelf naar adem happen. Kortom, de Vulkaaneifel gaat je zonder enige twijfel verrassen in zijn schoonheid en rust.

Noord-Eifel
Ga wielrennen in de Noord-Eifel en geniet afwisselend van langere, lopende beklimmingen en korte, steile stukken. Je fietst routes om en nabij de Rursee. Een ideale uitvalsbasis voor mooie routes, waarbij je eenvoudig veel hoogtemeters kunt fietsen. De gevarieerde routes leiden je rondom de Rursee, door uitgestrekte heuvellandschappen en door het bekende Monschau. En dat op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht! De Noord-Eifel is bij uitstek een gebied om een weekend met een groep te genieten van de racefiets of in het voorjaar te trainen voor het hooggebergte.

De Noord-Eifel staat momenteel niet op onze website. Wil je hier graag fietsen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar al onze bestemmingen?

Share:

Fietsreizen naar Duitsland Zoek meer

Vulkaaneifel

3-, 4- of 5-daagse individuele wielerreis exclusief bagagevervoer
5 Beoordelingen

Vanaf

€ 199

Vulkaaneifel, Duitsland
Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.