fietsvakanties taiwan

Taiwan

2 reizen beschikbaar

Fietsen in Taiwan is een bijzondere ervaring. Het eiland biedt fietsers veel afwisseling. Rijd door traditionele plattelandsdorpjes, langs de indrukwekkende Stille Oceaan, door de bergen en langs vele thee- en fruitplantages.

Fietsen in Taiwan

Het eiland Taiwan is ongeveer zo groot als Nederland is, en is gelegen tussen China en Japan. Gedurende onze fietsvakanties in Taiwan, ontdek je heel het eiland, van noord tot zuid. Taiwan, dat door Portugese zeevaarders “Isla Formosa” (het prachtige eiland) werd genoemd, is een fascinerend land vol contrasten. Enerzijds is daar de moderne en hectische metropool Taipei, maar anderzijds beschikt Taiwan over fantastische landschappen en een traditionele Chinese traditie. Onderweg bewonder je prachtige pagodes en oude tempels met honderden vergulde Boeddhabeelden.

Bergen 

Het centrale deel van Taiwan is zeer bergachtig. Klimmers kunnen dan ook volop aan de bak in de bergen van Taiwan. Ben je op zoek naar een absolute klimuitdaging? Dan heb je die hier gevonden. Beklim de Wuling-pas! Een beklimming die je, dwars door een schilderachtig landschap, van zeeniveau naar 3275 m. hoogte brengt!

Kortom, fietsen in Taiwan brengt voor ieder wat wils!

Share:

Wielerreizen naar Taiwan Zoek meer

Schilderachtig Oost-Taiwan

9-daagse groepsreis (GEGARANDEERD VERTREK)
0 Beoordeling

Vanaf

€ 1,999

Taipei, Taiwan

Ontdek Magisch Taiwan

15-daagse groepsreis (GEGARANDEERD VERTREK)
0 Beoordeling

Vanaf

€ 2,950

Taipei, Taiwan
Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.