fietsen in frankrijk

Frankrijk

2 reizen beschikbaar

Fietsen in Frankrijk is genieten van schitterende natuur, bergen, rust en de bourgondische sfeer. Frankrijk is de bakermat van het fietsen en biedt je mooie uitdagingen. De Tour de France, ’s werelds grootste wielerevenement, doet de mooiste gebieden van Frankrijk aan. Treed in de voetsporen van deze renners, ga de bergen in, overwin cols uit de Tour de France en ontdek de bekende en minder bekende fietsgebieden. Wielrennen in Frankrijk is puur genieten!

Mont Ventoux
Zelden is ergens meer wielerhistorie geschreven dan op de Mont Ventoux. Talloze momenten van euforie wisselden zich in het verleden af met onvergetelijke tragedies op de flanken van de Kale Berg. Ga jij de uitdaging met dit maanlandschap aan en bereik je de top van deze heroïsche berg? Je wordt beloond met onwaarschijnlijk prachtige vergezichten. Beloofd!

Ardéche
De Ardèche biedt mooie lopende beklimmingen, rust en veel vergezichten. De beklimmingen zijn qua lengte te vergelijken met de bekende cols uit de Franse Alpen en de Pyreneeën, maar de stijgingspercentages liggen wat lager. Bedwing o.a. de Col de Meyrand, Col de la Croix de Bauzon en de Col de la Barricaude. En als je de cols bedwongen hebt? Laat je je onderdompelen in Franse sferen. Geniet van een glas heerlijke Franse wijn uit de streek, terwijl je voldaan – met je voeten omhoog – aan het zwembad ligt bij te komen.

Ga fietsen in Frankrijk en treed in de voetsporen van jouw wielerhelden!

Share:

Fietsreizen naar Frankrijk Zoek meer

Ontdek de Ardèche

8-daagse individuele wielerreis
1 Beoordeling

Vanaf

€ 395

Ardèche, Frankrijk

La Route des Grandes Alpes | Van Genève naar Nice

9-daagse maatwerkreis (vanaf 8 personen)
0 Beoordeling

Annemasse, Frankrijk
Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.