wielrennen in duitsland

Duitsland

1 reizen beschikbaar

Fietsen in Duitsland

fietsen in duitslandFietsen in Duitsland is heerlijk als je een weekendje wilt klimmen dichtbij huis! Gebieden als de Vulkaaneifel en de Noord-Eifel bieden je ongekend mooie fietsroutes, waar je kunt genieten van rust, ruimte en… afzien. Trotseer mooie beklimmingen én korte kuitenbijters gedurende het fietsen in Duitsland! Lees hieronder meer.

>>> GA DIRECT NAAR ONZE FIETSVAKANTIES


Vulkaaneifel

Fietsen in de Vulkaaneifel is een beleving! Dit fietsparadijs, dat op nog geen 3,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt, biedt dan ook alles wat je wielerhart begeert: korte kuitenbijters, uitdagende langere beklimmingen, mooie afdalingen en strak asfalt. Bovendien fiets je de meest rustige en mooie wegen door de Eifel en geniet je van het natuurschoon. Tijdens de beklimmingen hoor je de vogels fluiten, je banden het asfalt raken en jezelf naar adem happen. Kortom, de Vulkaaneifel gaat je zonder enige twijfel verrassen in zijn schoonheid en rust.

Noord-Eifel

Ga je fietsen in Duitsland? De Noord-Eifel biedt afwisselend langere, lopende beklimmingen en korte, steile stukken. Je fietst routes om en nabij de Rursee. Een ideale uitvalsbasis voor mooie routes, waarbij je eenvoudig veel hoogtemeters kunt fietsen. De gevarieerde routes leiden je rondom de Rursee, door uitgestrekte heuvellandschappen en door het bekende Monschau. En dat op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht! De Noord-Eifel is bij uitstek een gebied om een weekend met een groep te genieten van de racefiets of in het voorjaar te trainen voor het hooggebergte.

Wil je meer informatie of fietsen in Duitsland?

>>> BLOGS NOORD-EUROPA

 

 

Share:

Fietsreizen naar Duitsland Zoek meer

Wielrennen in de Eifel | Vulkaaneifel

3-, 4- of 5-daagse individuele wielerreis exclusief bagagevervoer
5 Beoordelingen

Vanaf

€ 239

Vulkaaneifel, Duitsland
Blijf op de hoogte en ontvang reisinspiratie in je mailbox!
We beschermen je privacy.